, Guest Review Award 2018, Winner 2018, GRA 2018

Bianca & Marc zijn bijzonder trots te melden dat : Aux 4 Saisons D,B&B  voor 2019-2020 een Traveler Guest Review award hebben gekregen.

Van Booking.com kregen wij een bericht, dat al de gasten die via Booking.com bij ons logeerden, ons met de hoogste "voortreffelijke" score waardeerden, en ons met een 9,9 beoordeelden.

Dat is een zéér mooie score, en daar zijn we dan ook zeker héél trots op.

En ... daar zijn wij deze gasten ook zeer dankbaar voor. MERCI ... wij zullen zo voort doen.

Want dit bekent niet dat wij op onze lauweren gaan rusten ... neen integendeel ... wij gaan ervoor om je in alle Luxe & Charme én Culinair te verwennen, daar kan je van op aan.

Wil je dit ook eens beleven, dan kijken wij er naar uit om je te ontvangen, alleen, met twee, met je familie of met je vrienden, om je een culinair avontuur te laten ervaren in onze Maison & Table d'Hôtes de Charme & de Luxe Aux 4 Saisons B&B.

Bianca haar passie is een uitdaging voor ons allebei geworden.

Culinaire Ardeense groeten, Bianca & Marc

Via Booking.com bieden wij wel niet altijd en zeker niet alle beschikbare kamers, wil je de beste prijs en de beschikbare kamers weten, mail ons dan op info(at)aux4saisons.be , als je daarenboven ook culinair wil genieten aan onze gastentafel, van de gerechten die Bianca op/in haar AGA klaar maakt, gebruik dan eveneens ons mail adres voor info.

Januari 2019