ons dagelijks ontbijt, , , , , Varkenswangetjes in ORVAL , , Tarte aux Chocolat, huisgemaakte pralines voor bij de koffie, , 4four van AGA, AGA, AGA fornuis, aux4saisons

Goed begonnen is half gewonnen...

Het royaal ontbijt wordt aan de gastentafel geserveerd, met vooral vers gemaakte regionale producten, artisanale kaas, huisgemaakte jam, zelfgemaakte choco, yoghurt, rillettes en naar wens bereide eiergerechten, én … uw gastvrouw bakt voor u heerlijk ovenvers brood.

Gastronomisch dineren

Het hoogtepunt wordt u ’s avonds geserveerd, als u aanschuift aan onze gastentafel, voor het culinair 3 gangenmenu. Om klokslag 19u00, {onze pastoor luid speciaal hiervoor de kerkklokken } wordt het aperitief geschonken op het terras, bij minder mooi weer in het salon bij de knetterde houtblokken. Het aperitief is altijd vergezeld van een amuse bouche, het menu, inclusief wijn en water, varieert naargelang het marktaanbod, maar de bereiding doet de Lady-chef-gastvrouw voor u op haar AGA.

De gerechten getuigen van de kook-passie van Bianca en werden met respect voor de smaak, en natuurlijk met hoofdzakelijk terroire ingrediënten, gecreëerd.

Afsluiten doen we met een dessert naar de inspiratie van de chef, waarna de koffie of de thee nog volgt, al dan niet naar wens begeleid met een digestief.

Je kan de dag eventueel afsluiten met 1 (of meerdere ☺) van onze streek-abdij-bieren, zoals bv. een Orval, Chimay, Rochefort … , of een Single Malt uit de collectie van uw gastheer Marc.